Activiteiten

Op deze pagina hopen we een aantal actuele activiteiten bij te houden op allerlei gebied, raadpleeg deze pagina dan ook regelmatig, we hopen hem elke x midweeks te up daten

Ook wij als wielervereniging ontkomen niet aan het Corona virus, we volgen hier in de richtlijnen die de NTFU heeft doen uitgaan. Daarom zijn alle activiteiten van de wvu tot in ieder geval 6 april opgeschort. De openingsritten die gepland stond voor 28 maart en de eerste trainginsweek van 29 maart tm 4 april komen hierbij te vervallen.

Ook de officiële opening van de MTB route is verplaatst naar een nader te bepalen datum, de opening van 20 en 21 maart gaat niet door.

Fietsen dat is toch onze hobby, en als je alleen fietst zijn de kansen op besmetting minder groot, dus bepaal voor je zelf, of en wanneer je gaat fietsen. Maar spreek niet met  groepen af.

Eerst volgende up date hopen wij u te geven op maandag 6 april a.s.

Het bestuur

 

 

Vanaf nader te bepalen datum ..-..-.. :

Vaste fiets avonden dinsdag en donderdagavond, verzamelen bij de Rots aan de Urkerweg. Donderdagavond is vaste avond voor de dames. Vaste vertrektijd voor beide avonden is 19:00uur. Elke zaterdag is er wel gelegenheid tot fietsen, wil je op de hoogte blijven meld je dan aan via info@wvurk.nl.