Activiteiten

Op deze pagina hopen we een aantal actuele activiteiten bij te houden op allerlei gebied, raadpleeg deze pagina dan ook regelmatig, we hopen hem elke x midweeks te up daten

ATB gebied:
Komende ntfu tochten / ATB Parcourtjes:

23 maart Schoorl (tevens onofficieel einde ATB seizoen)

ATB parcours Urk:

Voorjaar 2019 tekenen convenant met oa Gemeente Urk, Flevolandschap, Berechja Collega, Caritas. Na tekenen van convenant zullen data bekend worden gemaakt, wanner de spa fysiek de grond in gaat, om zo snel mogelijk een parcours van 10 km aan te leggen. Er zal niet worden gewerkt van 15 maart tm eind juli ivm broedseizoen. Om ons goed voor te bereiden voor het pacours op Urk, hebben wij diverse routes in de buurt gereden, zoals Hattem/Heerde en Dronten.

Race fietsen:
Hoewel door de winter, het race fietsen op een laag pitje staat, gaat er elke zaterdag wel een groepje fietsen. Hierbij kun je aansluiten, vast verzamelpunt is de Rots aan de Urkerweg, meld je wel ff aan, als je komt er wordt dan op je gewacht, soms wordt er besloten om van een andere locatie te starten.

Zaterdag 23 maart :

Nog geen plannen bekend, meestal wordt er last minut besloten ivm de weersomstandigheden, wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan een appie naar: 06 - 5123 5334.

Jaar 2019:

Fiets seizoen 2019 krijgt stukje bij beetje zijn vorm, we hopen dit dus af en toe up te daten.

30 maart start weg seizoen
2 april eerste dinsdagavond training
5 april 20:00 uur Algemene Leden Vergadering Botterschuur
20 april Rabo Tulpen Classic en Amstel Gold Race
Mei Workshop fietsonderhoud Bike Shop
3 t/m 8 juni fiets vakantie
13 juli Suydersee Triathlon **
14 september Fish Potato Run **

** Dit zijn geen wvu activiteiten, maar veel van onze leden doen hier aan mee, dus houden wij daar rekening mee in onze planning.