Sponsors

 

Bikeshop Urk heeft een ruim assortiment fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires van verschillende bekende en minder bekende merken. Wij besteden veel aandacht aan ons aanbod en selecteren alleen producten waar wij zelf volledig achter staan. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid en bieden u graag het best passende product. Persoonlijk advies staat hierbij centraal. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze, onze klantenservice staat u met plezier te woord.

Bij Bikeshop Urk geloven wij ook in aandacht voor het product en de juiste product kennis. Onze specialisten komen dan ook stuk voor stuk uit het tweewielervak en bezitten gedegen kennis om u met het juiste product te kunnen helpen.

Bikeshop Urk is uitgegroeid tot één van de grote spelers op het gebied van fietsen in de Flevopolder. Wij bllijven groeien en onszelf uitdagen om te blijven ontwikkelen. Echter wel met één uitgangspunt; de 100% tevredenheid van onze klanten. Daar doen wij het voor!

 

De Vries Recycling is gespecialiseerd in recycling van EPS (Expanded Polystyreen), ook wel tempex genoemd.

Het bedrijf is in 1995 gestart omdat er behoefte was aan het verwerken van tempex op Urk. Veel visverwerkende bedrijven verpakken vis in tempex dozen. Als deze retour komen, zijn ze niet meer bruikbaar.

Bij binnenkomst worden de tempex dozen vermalen en opgeslagen in een silo. De vermalen tempex wordt vervolgens tot pakketten van ± 50Kg geperst in een speciale machine. Het eindproduct wordt geëxporteerd naar zuidoost Azië waar het vervolgens als grondstof gebruikt wordt voor nieuwe producten.

Naast het recyclen van tempex, houdt De Vries Recycling zich bezig met het inzamelen van karton, papier en plastic. Deze producten worden geperst in een balenpers. De balen worden geëxporteerd naar zuidoost Azië waar dit weer als grondstof gebruikt wordt.

 

Jonkers Bouwmetaal is opgericht in 1986 door Frederik Jonkers en is door de jaren uitgegroeid van een klein constructiebedrijf tot een serieuze partner in ontwikkeling en levering van hekwerksystemen, stalen puien en vliesgevels, stalen trappen, luifelsystemen en glasconstructies.

 

OVT Ontwikkeling ontwikkelt nieuwbouwwoningen en her-ontwikkelt bestaand vastgoed, zoals het realiseren van woningen in een voormalige kerk. OVT Ontwikkeling staat voor mooie woningen van mooie materialen. Houten binnendeurkozijnen, keramische materialen en vloerverwarming krijgt u bij ons vrijwel altijd standaard.

We hebben oor voor uw wensen. We kunnen wel zeggen dat OVT Ontwikkeling woningen op maat levert in projectmatige bouw. Met trots verbinden we met de OVT-steen onze naam aan de huizen. Zo laten we zien dat wij staan voor wat we zeggen: heerlijk wonen voor een eerlijke prijs.

De combinatie van jarenlange ervaring, vakmanschap en creatieve inslag van Jeroen Oost en Willem van Tilburg, maakt dat OVT Ontwikkeling altijd een originele en slimme oplossing biedt voor uw woonvraag.

 

Koninklijke Prins & Dingemanse. Specialist in zeevruchten, al meer dan 129 jaar. Graag geven we u een rondleiding door de bijzondere en smakelijke wereld van de schelpdierkweek. Met informatie over heerlijke schaal- en schelpdieren zoals mosselen en oesters. En over de zorg die door ons aan de kweek en verwerking van onze producten wordt besteed, zodat kwaliteit en versheid altijd gegarandeerd zijn. Want wij vinden dat u zorgeloos moet kunnen genieten van al het lekkers uit de zee.