Sponsors

Brouwers Mannenmode biedt al meer dan 100 jaar stijlvolle herenkleding aan. Deze herenzaak in Urk heeft ambachtelijk vakmanschap hoog in het vaandel staan. Onze mode-experts zijn op de hoogte van de meest opvallende wintertrends voor truien heren. Daarom slagen klanten altijd bij Brouwers Mannenmode.

 

 

Bij Hoekstra ben je aan het goede adres voor schadeverzekeringen, zorgverzekeringen, financieel advies, makelaardij en Regiobank.
In eerste instantie was het kantoor gevestigd aan Wijk 5-88 op Urk. In 1978 kon echter de voormalige pastorie van de gereformeerde kerk overgenomen worden en betrok (toen) Hoekstra Assurantie & Makelaardij BV het monumentale pand aan Wijk 4-22 op Urk. Sinds die periode is het bedrijf fors gegroeid.
In 2010 werd de voormalige tandartspraktijk aan de Holkenkamp aangekocht. In dit kantoor is het zorgloket gevestigd. Ook worden de activiteiten op het gebied van makelaardij en financieel advies vanuit dit kantoor verricht. Vanaf 2015 is hier ook RegioBank gevestigd.
Vanuit het pand Wijk 4-22 worden alle assurantie activiteiten en schadebehandelingen verricht.
In 1988 is het bedrijf gesplitst in Hoekstra Makelaardij B.V. en Hoekstra Assurantie B.V. Momenteel zijn er 26 personen in dienst. Deze verzorgen diverse werkzaamheden voor circa 7.500 relaties (particulier en zakelijk).

 

 

OVT Ontwikkeling ontwikkelt nieuwbouwwoningen en her-ontwikkelt bestaand vastgoed, zoals het realiseren van woningen in een voormalige kerk. OVT Ontwikkeling staat voor mooie woningen van mooie materialen. Houten binnendeurkozijnen, keramische materialen en vloerverwarming krijgt u bij ons vrijwel altijd standaard.

We hebben oor voor uw wensen. We kunnen wel zeggen dat OVT Ontwikkeling woningen op maat levert in projectmatige bouw. Met trots verbinden we met de OVT-steen onze naam aan de huizen. Zo laten we zien dat wij staan voor wat we zeggen: heerlijk wonen voor een eerlijke prijs.

De combinatie van jarenlange ervaring, vakmanschap en creatieve inslag van Jeroen Oost en Willem van Tilburg, maakt dat OVT Ontwikkeling altijd een originele en slimme oplossing biedt voor uw woonvraag.

 

 

Oromar is een in 1999 gestart visbedrijf dat is gevestigd in het viscentrum van Europa: Urk (NL). De naam van het bedrijf betekent goud uit de zee. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken, invriezen en distribueren van de Noordzee-delicatesse: de langoustine. Ook is Oromar een van de grootste exporteurs van zeebaars en dorade. En omdat Oromar gevestigd is in het Europese viscentrum kan het ook een breed gamma van Noordzeevisproducten aanbieden zoals: tong, scholfilet, griet, tarbot, rode poon, pijlinktvis en scheermessen. Oromar beschikt ook over een organisatie die onze klanten in Nederland en Belgiƫ elke dag van verse producten voorziet.

 

Ruim vijf jaar geleden begon schipper en ex-visserman Geert Post, samen met dochter Maria en zoon Nanne, onder de naam Werckpost een uitzendbureau voor personeel in de visverwerkende industrie. Nu, vijf jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met bijna vijftig medewerkers en kantoren in Harlingen, Kampen en IJmuiden.