MTB overgangstocht Marknesse / Emmeloord

{nl} A.s. zaterdag 28 februari wordt er door de MTB afdeling van Marknesse een leuke tocht georganiseerd. De tocht die zowel in Emmeloord als Marknesse start gaat over bospaden, schelpenpaden en boerenlandwegen en verharde wegen. De afstand is ruim 60 km zodat er ongeveer 3 uur gereden gaat worden, een goede duurtraining aan het begin van het drukke nieuwe wielerseizoen.Vertrek om 13:00 op het plein in Marknesse en om 13:00 bij de watertoren in Emmeloord. We verzamelen bij de parkeerplaats tegenover het AOC aan de Oosterringweg (Kuinderbos) Vanaf daar rijden we samen verder. De route kan gereden worden met MTB en/of CX veldfiets. Tocht is voor iedereen toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden. Om indicatie te hebben hoeveel mensen er mee doen graag even opgeven via gastenboek van deze site, of mij even bellen. RoelofRoute klik hier: Route