Jeugddag een succes!!

Afgelopen zaterdag zijn we met de jeugd op pad geweest en hebben we met een aantal jonge jongens een mooie training afgewerkt.We vertrokken om 9:00 uur vanaf de bult richting omgeving Nijverdal. Daar parkeerden we de auto in de gemeente Haarle van waar uit we onze trainingstocht zouden starten. Als eerste ging het richting Lemele waar ze de Lemelerberg moesten bedwingen. Dit was voor de meesten toch wat anders als de vlakke polder. Na Lemele reden we weer terug richting Hellendoorn waar we de Santoriumweg aandeden om vervolgens richting de Holterberg te koersen. Alle jongens deden het tot aan de Holterberg prima, na 50km echter was bij een aantal jongens de koek op. In de laatste 10km waren de lootjes echt zwaar.Maar we kwamen allemaal weer veilig en met een voldaan gevoel terug in Haarle. Daarna was het op naar de Mac, waar iedereen weer babbels genoeg had.