WV Urk lekker bezig in de 3e wedstrijd Butzelaar poldercompetitie

Na weken van koude was het eindelijk mooi weer tijdens de derde wedstrijd in het kader van de Butzelaar poldercompetitie donderdag jl. 40 deelnemers aan de start, 3 jeugdklasse en 2 senioren klasse deden hun best om er een leuke avond van te maken.Bij de jeugd zoals altijd vele fanatieke gezichten en spanning voor de wedstrijd. Ruim 15 voor de start stond iedereen al voor de streep te wachten, ga nu nog maar rondje rijden jongens, nog tijd zat.Na een aantal tweede plaatsen boekte Owen Beukens onder toezicht van een trotse vader zijn eerste overwinning bij de 8-9 jarige. Voor Niels Schaafsma en Dirk Coenen.De 10-11 jarige werd een overwinning voor Willem Kramer voor Jens Dijkstra en Bas LemstraDe oudste jeugdklasse werd een spannende strijd verreden die uiteindelijk gewonnen werd door Wytze Schut uit Wolvega. Jelle Heerink werd 2e en Dennis krijger begint elke weer harder te fietsen en werd knap 3e !Bij de recreanten was het Klaas Kooistra die voor Harald Dijk en Jan Riekelt van Veen over de finish kwam.De wedstrijdrijders ging erg hard van start en de achterdeur stond wagenwijd open. Slechts 7 man bleven over in de kopgroep, Gastrijder Thijs Straatsma won nipt van een sterk rijdende Gert Dijkstra, derde was Roelof Jonkers die weer op de weg terug is.Foto's klik hierTussenstand en {nl}uitslag klik hier{nl}{nl}