Clubavond.

Op de laatste algemene ledenvergadering kwam naar voren dat we nooit eens gezellig bij elkaar zitten in een ongedwongen sfeer. Meestal fietsen we achter elkaar aan zonder mekaar echt te spreken, toen kwam naar voren om een clubavond te houden. De ruimte is er, werd er meteen geroepen, om de daad bij het woord te voegen, hebben we een avond geprikt, dit is zaterdagavond 19 april geworden, let op dit is al a.s. weekend. Dus aansluitend aan de tulpenronde hebben we van 19:00uur tot 21:00uur clubavond, tijd voor gezelligheid en een drankje. Deze avond is dan bedoeld voor onze leden en de vrijwilligers die overdag hebben meegeholpen met de tulpenronde, we hebben deze avond geen thema of spreker. {nl} {nl}Heb je overdag lekker gefietst of heb je iets anders te vertellen kom gerust en spreek elkaar. {nl} {nl}We zij op 19 april gekomen, omdat het 26 april koningsdag is en 3 mei wordt de dodenherdenking op Urk gehouden. 10 mei leek ons te ver weg. De volgende clubavond is na de fietsvakantie te Frankrijk. Als je nu al foto’s of film materiaal hebt van het lopend seizoen, neem ze mee op een usb stick we kunnen het afdraaien. {nl} {nl}De clubavond wordt gehouden op het Marsdiep 16 onze vertrouwde stek.