A.s. zaterdag monstertocht

Na vorig jaar in 1 dag om het IJsselmeer te zijn gefietst, staat er voor de leden van de Wielervereniging Urk a.s. zaterdag weer een nieuwe uitdaging op het programma, een tocht van 220 km richting Arnhem. Er zal eerst gefietst worden richting Kampen alweer de dijk langs de IJssel zal worden gevolgd. Helemaal tot aan de Hoge Veluwe nabij Arnhem, hier zal een rondje Posbank worden gefietst, waarna een welverdiende rustpauze zal worden ingelast alvorens de weg terug naar Urk wordt genomen. De terugweg zal via de Veluwe gaan,  dorpjes zoals Hoenderlo, Vaassen, Emst, Epe en Elburg zullen dan worden aangedaan. Na Elburg zal via de Flevopolder worden teruggefietst. De sportievelingen starten  om 7:00uur ’s ochtends en zullen rond 17:00uur weer op de bult staan.

Voorlopige lijst met deelnemers:

  1. Marnix Westrink
  2. Andre de Vries
  3. Leendert Visser
  4. Jakke Goossen
  5. Dirk Ras
  6. Klaas Molenaar (ov)

Wie volgt?