ATB-route dingt mee voor prijs

Idee genomineerd als een van de beste 10 ideeën van Flevoland

Het VSB-fonds heeft het idee van de aanleg van een nieuwe ATB-route door het Urkerbos en over de Westermeerdijk genomineerd voor een prijs. Vorige maand heeft het VSB-fonds een ideeënwedstrijd uitgeschreven waarbij iedereen die een idee had voor een mooiere samenleving, dit idee in kon dienen. Initiatiefnemers Wielervereniging Urk en Stichting Waypoint hebben samen het idee van de ATB-route ingediend en uit een groot aantal inzendingen is de ATB-route genomineerd als een van de beste 10 ideeën van Flevoland.

Afgelopen woensdag waren de mannen van WV Urk en Waypoint in Lelystad aanwezig om een pitch op te nemen. Hier wordt een filmpje van gemaakt en van 9 t/m 16 september kan iedereen zijn of haar stem op een van de 10 filmpjes uitbrengen op de website www.vsbverzilverjeidee.nl. Het filmpje met de meeste stemmen wint de prijs. Het filmpje werd opgenomen in de bekende caravan van het TV-programma ‘All you need is love’.

IMG_0826
Bij de foto (vlnr): Hessel Bakker (Waypoint), Steven Loosman (WVUrk), Auke van Slooten (Waypoint), Jan Hakvoort (Groep Hakvoort-Woord) en Edwin Hakvoort (Waypoint)