De Tijdrit

De Tijdrit

Met de Tijdrit 2021 kunnen we terugkijken op een geslaagd evenement. Het vinden van een alternatief parcours was nog een hele tour. Als organisatie hebben we hard gewerkt om dat voor elkaar te krijgen. De Ketelmeerdijk blijkt geen slechte keus. Een strak parcours met wat hoogteverschil als extra uitdaging, maar ook de medewerking van de gemeente Dronten speelt daarin zeker mee. Want het afsluiten van een hele weg vergt nogal wat voorbereiding.

De nacht ervoor schoot ik om 03:00 uur wakker met de vraag of we niks vergeten hebben. Ik kon nog zat bedenken.. Ik kan je verklappen dat het organiseren van een tijdrit niet de allerbeste voorbereiding is voor een deelnemer. Had ik het van te voren geweten, dan was ik er niet aan begonnen. Achteraf zou ik het zo weer doenšŸ˜Š. Het was 15 km afzien, maar ik heb genoten.

We hebben van de deelnemers alleen maar positieve reacties ontvangen. Dat is natuurlijk leuk, maar de vele WVU leden die als vrijwilliger de Tijdrit tot een succes hebben gemaakt is wel de grootste opsteker. Echt top. Bedankt jelui!

De nabeschouwing onder het genot van een bekkien, een Urker bolletjen en een lekker balletjen gak was erg gezellig. Keurig! zou de Mo zeggen.

Geweldig dat uit het hele land toprenners hebben deelgenomen aan onze Tijdrit.Ā  Maar met die gasten kunnen de meesten van ons zich natuurlijk niet meten. Dat dat ook niet nodig is, hebben de Ā deelnemende WVU leden wel weer bewezen. Maar zou het niet ontzettend gaaf zijn als we volgend jaar een eigen WVU klasse hebben. En dat we als WVU leden massaal meedoen met onze eigen Tijdrit!

Dan maken we er pas echt een mooi Urker wielerevenement van. Voor de organisatie zal dat in ieder geval de nodige energie geven de tijdrit ieder jaar op de kalender te zetten. Dus wat ons betreft tot volgend jaar!