De nieuwe Jong & Laan Competitie “Poldercompetitie”

{nl} WV Urk en FTC-Marknesse organiseren in 2009 weer een aantal leuke wedstrijden. De wedstrijden hebben een lage drempel en op deze manier is het voor elke sportieve wielrenner mogelijk om deel te nemen aan de wedstrijden.De Jong & Laan Competitie 2009.Dankzij onze sponsor De Jong & Laan accountants en belastingadviseurs (voorheen Fitacc) kunnen we in 2009 weer een aantal leuke wedstrijden organiseren. De wedstrijden hebben een lage instap en dit jaar wordt er in 2 verschillende klasse gereden.Per wedstrijd kunnen er punten verdiend worden. Elke deelnemer die de wedstrijd uitrijdt krijgt 1 punt. De 1e 10 plaatsen in de uitslag krijgen punten van 15 - 2 . De uitslagen over 6 wedstrijden worden opgeteld en op 2 september is de prijsuitreiking. Er wordt in 2 klasse gereden. De Funklasse A is bestemd voor wedstrijdrijders : Nieuwelingen, A- en B amateurs, masters en goede wedstrijdrijders zonder licentie (geen belofte en elite rijders toegestaan).De Funklasse B is bestemd voor de sportieve rijder die normaal geen wedstrijden rijdt en toch regelmatig competitief bezig wilt zijn. (snelheid 34-35 km/h)Data van de wedstrijden :8 april, locatie "Industrieterrein De Munt".22 april, locatie "Industrieterrein De Munt".13 mei, Individuele tijdrit over 9,6 km. Tijdrit telt mee voor de competitie. Start is bij vakantiepark Eigen Wijze te Bant.27 mei, locatie "Industrieterrein De Munt".10 juni, locatie "Industrieterrein De Munt".2 september, locatie "Industrieterrein De Munt".De Jong & Laan koppeltijdritOp 19 september wordt er een koppeltijdrit gehouden. Deze tijdrit voor twee-tallen gaat over 19,6 km. Er wordt met zijn twee