Top 10 resultaat in de 6e wedstrijd Vadesto voorjaarscompetitie in Hattemerbroek

{nl} Top 10 klassering voor Hein Ras!   Daar waar vorige week nog net naast de top 10 gegrepen werd, was het deze keer wel raak! Aan de start  stonden deze keer Johannes van de Wereld en Hein Ras! De renners rijdend voor WV Urk reden een sterke wedstrijd. Er werd gelijk aan het begin hard gereden, de snelheden liepen op tot wel 53 km/h. Door diverse valpartijen vroeg in de wedstrijd werd het uit 83 tellende peloton gelijk uit elkaar getrokken. Een 7 tal koplopers, en een grote peloton was uiteindelijk het resultaat. Johannes van de Wereld kon nog wel mee komen met de ontsnapping, maar kon uiteindelijk geen vuist maken en moest zich terug laten zakken in het peloton. Uiteindelijk na 75 min koersen en 4 ronden werd er gebeld voor de eindsprint. Door dat er een kopgroep weg was van 7 renners was er voor de door Jonkers Bouwmetaal en Giscare Software Solutions gesponsorde renners alleen nog vanaf de 8e plek haalbaar. Na een lange sprint kwam uiteindelijk Hein Ras als 3e over de finish, wat hem een 10 plaats op leverde. Johannes v/d Wereld finishte uiteindelijk netjes in het peloton! Aan staande zaterdag staat de laatste voorjaarswedstrijd op het programma.