Leuke wedstrijd op Sloten onder warme omstandigheden!

{nl}Afgelopen zaterdag waren Hein Ras en Johannes v/d Wereld afgereisd naar onze hoofdstad Amsterdam, om daar op sportpark Sloten aan de start te verschijnen van de wekelijkse wielerwedstrijd.In Amsterdam op sportpark Sloten ligt een heel mooi wielerparcours van 2.5 km lang (dit ligt om het velodrome heen). Om 15.00 uur stond de start gepland. Wij stonden dan ook netjes tussen al de andere renners die de zelfde kleur startnummer als ons hadden. Maar alles werd tegelijk los gelaten. Waardoor we een peloton kregen die uit 324 renners bestond. Alle klassen starten bij elkaar. Onze eerste opdracht was dus gelijk duidelijk…. Nor Vuuren!!!Door dat het zo’n groot peloton was, werd deze ook gelijk helemaal uit elkaar getrokken omdat alles gelijk op een lange lint gegooid werd. Johannes en Hein begonnen kop over kop te rijden om zich voor in het peloton te kunnen melden (ze waren helemaal achteraan gestart).Dit lukte aardig, na 2 rondes sleurden ze aan kop van het peloton met z’n twee