Verslag 2e Jong & Laan poldercompetitie

{nl}Gisteravond werd de 2e wedstrijd in de Jong & Laan poldercompetitie gereden op industrieterrein de Munt II.Er werd door ongeveer 35 deelnemers in 2 klasse gereden. De funklasse werd grotendeels door onze eigen clubleden gevuld die ook goed vertegenwoordigt waren in de wedstrijdklasse.De wind was hard en was deze avond de grote scherprechter, al snel reden verschillende groepjes door elkaar over het parcours. De jury had dan ook zijn handen vol om alles uit elkaar te houden.Na ruim 45 minuten gingen de funklassers over de streep, FTC lid Jos de Laat uit Rutten werd hier eerste, voor oud FTC-er Remco Bakker uit Steenwijk. Onze eigen Jan Riekelt van Veen werd knap derde. Verder is de top 10 aardig gevuld met WV Urk leden, klasse mannen. Ook bij de wedstrijdrenners was het een flinke veldslag. Eric van der Heide geholpen door Adri Nugteren waren een maatje te groot voor de rest van de groep. Met name in het begin werd er erg hard aan de boom geschut zodat menig A renner al snel moest lossen en in de B groep terecht kwam.In de uitslag bij de wedstrijdrijders is onze Jurie netjes 3e geworden, ook Johannes en Jelle zaten nog netjes in de top 5.1 - Eric van der Heiden Emmeloord2 - Thijs Straatsma Emmeloord3 - Jurie Hessel Bakker Urk4 - Johannes van de Wereld Urk5 - Jelle Jonkers Urk6 - Martijn Knevelbaard Emmeloord7 - Gert Dijkstra Emmeloord8 - Jan Messu Emmeloord9 - Hans Krukkert Emmeloord10 -Richard Zeldenthuis EmmeloordFunklasse uitslag :1 - Jos de Laat2 - Remco Bakker3 - Jan Riekelt van Veen4 - Ron Brouwer5 - Jourie Boerman6 - Jaap den Engelsen7 - Eddie Bosma8 - Johan van der Berg9 - Klaas Molenaar10 - Jan BaarssenTussenstand  na 2 wedstrijden :Wedstrijdrijders :Thijs Straatsma 24Eric van der Heide 18Johan van de Wereld 11Arjan Kraaijeveld 10Gert Dijkstrsa 10Hein Ras 9Jurie Hessel Bakker 9Hans Krukkert 8Jan Messu 7Martijn Knevelbaard 7Jelle Jonkers 6Karl Theunis 2Bernhard Krijger 1Richard Zeldenthuis 1Funklasse :Johan van der Berg`11Steven Loosman 10Jos de Laat 10Cees Kofferman 9Remco Bakker 9Jan Riekelt van Veen 8Jan Ridder 7Ron Brouwer 7Jordi Boerman 6Jaap den Engelsen 5Eddie Bosma 4Klaas Molenaar 2Jan Baarssen 1