Antwoorden in het stukje: Urker peloton koerst door kop van Overijssel.

{nl}De volgende wielrenners zaten in het stukje verborgen:Ballan          voetbal landelijkWestra        dit was richting west, razend snel ging het toen niet meerValverde      toeval, verderGesink         leges inkasseerde Terpstra      hier vindt men boerderijen op een terp, stratenLeukemans   Een leuke man stondEvans          een stukje van sterkteWeening      opnieuw een ingeplande Dit waren de namen die ik zelf in het stukje had geplaatst, maar toen de leden van de WVU eenmaal aan het ontrafelen sloegen kwamen zij ook de volgende namen tegen:Bakker      (Maarten den Bakker)Bak          (Lars Bak)Al            (Thijs Al)Eden        (Jaap Eden)Est           (Wim van Est)Bal           (Cees Bal)Rast         (Gregory Rast)Zo zie je maar weer dat er altijd meer namen in een stukje verborgen zijn dan een schrijver kan bedenken. In totaal zaten er dus 15 namen in verborgen. De winnaar had 14 namen gezien, hij miste er eentje.De eind uitslag:1.    Beloki2.    Jan Baarsen3.    Arnold BoogerdDe prijzen en lof gaan dus naar Beloki. Over de uitslag en over de antwoorden, kan net als de route, wordt niet gediscussieerd.