Update clubtocht 5 september a.s.

{nl} Deelnemerslijst tot nu toe:1.      Jurie Hessel Bakker2.      Jan Riekelt van Veen3.      Klaas Molenaar4.      Johannes Molenaar5.      Rick de Graaf6.      Johan van de Berg7.      Jan van de Berg8.      Egbert Feenstra9.      Jelle Romkes10.     Johannes Romkes11.     Sjoerd van den Berg12.     Roelof Jonkers13.     Steven Loosman14.     Klaas Jan Mazereeuw (ov)15.     Eef Coenen (ov)16.     Jelle Jonkers17.     Jan Willem Bakker18.     Dirk Ras19.     Geert van den Berg20.     Jelle Bakker21.     Klaas RasZoals je ziet al een lekkere ploeg, maar er kunnen altijd nog meer aanmeldingen bij. Wij krijgen veel aanmeldingen van leden die alleen meegaan als het weer ook meewerkt, we kunnen deze mensen gerust stellen. We zullen de weerberichten voor aanstaande zaterdag nauwlettend in de gaten houden. Bij regen gaan we niet, tja alleen dan het probleem wanneer beslissen we dat. Waarschijnlijk zaterdag ochtend vroeg, daar we dan op de buienradar goed in kunnen schatten of we regen mogen verwachten die dag.Voorlopig ziet het er naar uit dat de meeste regen op donderdag en vrijdag gaat vallen en dat het in het weekend redelijk droog zal worden. En dan is maar net de vraag, wanneer en waar valt die ene bui. Na het weekend belooft het zelfs weer op te gaan zomeren, dit is natuurlijk gunstig voor de fiets avonden. De beslissing van wel of niet gaan, zal op het gastenboek geplaatst worden.