Schaatsen met de club!!!

{nl} Zaterdag 23 januari willen we naar Flevo-on-ice om een middag als vereniging te gaan schaatsen. De bedoeling is om zaterdag middag van 14:00 tot ongeveer 17:00 uur te gaan schaatsen op Flevo-on-ice. De kosten hiervan bedragen voor volwassenen 15 euro pp en voor jeugd 7,50 euro pp. Het is natuurlijk logisch dat de vereniging niet voor deze kosten kan opdraaien. Daarom word er aan de leden zelf het entree Bedrag gevraagd. Let wel: Je krijgt er een onwijs gave middag voor terug. Ook zal er een schaats les gegeven worden.   Heb je geen schaatsen??? Geen nood; Het is mogelijk om daar op de schaatsbaan schaatsen te huren voor ongeveer 6 euro.   Als je mee wil geef je dan even op via het gastenboek op de site of via de mail. Vrouwen en kinderen zijn ook van harte welkom om mee te schaatsen.   We hopen dat het een gezellige middag wordt.   Sportieve groet,   Bestuur WV-Urk5 km baan van Flevo-on-ice!!