Schaatsen op Flevonice!!!

Afgelopen zaterdag 23 januari zijn we met een aantal leden naar flevonice geweest. We hebben hier lekker aan het schaatsen geweest. Je kon zelf je afstand kiezen. Je kon kiezen uit een rondje van ongeveer 0,5 km, een rondje van 3 km, of voor de toppers (zoals wij) een rondje van 5 km. We begonnen met het verken rondje van 0,5 km. Toen we daar al een stuk of 4 rondjes gedaan hadden, zijn we de 3km baan opgegaan, waar de eerste kleine valpartij van dirk kwam. Dirk stond weer snel op en schaatste weg alsof er niets gebeurt was. Na een rondje op de 3 km baan gedaan te hebben, waren klaas en peter er stiekem zonder dat de rest er vanaf wist) er tussen uitgeglipt. Ze waren samen met Ronnie een beetje drinken gaan halen(dus zaten klaas en peter daar gezellig te drinken terwijl de rest zich kapot schaatste). Ondertussen waren Dirk, Bas en Eef de 5 km ronde aan het schaatsen. Klaas en Peter kwamen 5 minuten later weer terug op de baan om ook de 5 km te gaan schaatsen samen met de rest. Wat ook niet zonder valpartijen ging, want ze waren ongeveer 1km op pad toen ze allebei onderuitgingen, wat dus ook erg lachwekkend was. Ondertussen was het inmiddels al weer 4 uur. Het was toen tijd om naar huis te gaan(dachten we), maar Eef en Ronnie hadden zoveel honger, dat we maar nog even langs de McDonald’s gingen. We hebben daar allemaal een heerlijke Big Mac opgegeten. Want van al dat geschaats krijgen we natuurlijk ontzettend veel honger. Dit leverde ons ook nog kortingsbonnen op om nog een keer naar Flevonice te kunnen.(Hint) Op de terug weg naar huis kwamen we tot de conclusie om dit maar weer vaker te doen. Want een MAC gaat er altijd in!!! {nl}Eef en Ronnie bedankt voor de gezellige middag!! {nl}{nl}Groeten van de Jeugd……!!!