Algemene ledenvergadering!

Vrijdag{nl}5 maart zal de jaarlijkse ledenvergadering weer plaats vinden. En zoals{nl}altijd zal er ook deze keer een speciale gast aanwezig zijn. Vrijdag{nl}5 maart 2010 zal de algemene ledenvergadering weer plaats vinden. Ook{nl}deze keer zal er een speciale Gast aanwezig zijn. Wij als bestuur mogen{nl}blij bekent maken dat deze avond Nederlands bekendste marathon{nl}schaatsen Erik Hulzebosch  aanwezig zal zijn, en ons zal  vermaken met zijn heerlijke verhalen. Ook zal Erik's  ploeggenoot en plaatsgenoot Geert Jan van der Wal meenemen. De ledenvergadering zal beginnen om 19:30 uur en rond 21:00 uur zal Erik aan het woord komen. Uiteraard zal er een hapje en een drankje aanwezig zijn. Als bestuur zien we er erg naar uit, en hopen al onze leden op de ledenvergadering te ontmoeten! Tot ziens op 5 maart. Sportieve groet, Bestuur WV-Urk. Locatie  en adres gegevens: Boks van RonnieMarsdiep 16.8321 MC Urk{nl}{nl}