1e Trainingswedstrijd, Emmeloord

{nl}Op donderdag 8 april is de eerste trainingswedstrijd weer op industrieterrein 'de Munt II' Deze wedstrijd telt mee om de Butzelaar poldercompetitie, die over 4 wedstrijden op de Munt en een tijdrit op 8 Mei gaat. Zoals te zien is hebben we een nieuwe sponsor weten te vinden die deze wedstrijden graag financieel wil ondersteunen, sportcentrum Butzelaar uit Emmeloord is een all-round sport en fitness centrum [www.butzelaar.nl] We gaan net als voorgaande jaren weer rijden in 2 groepen. Wedstrijdrijders 40h/ gem. en recreanten klasse 34/36 gem. ( vanaf 14 jaar) Deze groep start om 19:30 inschrijven vanaf 19:00 Voorafgaande start de jeugd om 18:45 inschrijven om 18:00. De jeugd rijdt in 3 klasse : 8-9 jaar 10-11 jaar 12-13 jaar ( 14 jaar alleen met dispensatie) Meer info en regels zie : [ftc-marknesse.nl]