Uitslag Teletoer.

Uitslag Teletoer{nl} {nl}{nl}Arnold Boogerd                      3.227 ptn{nl}Auke Johannes van Slooten     3.171 ptn{nl}Razende Roellie                       2.898 ptn{nl}Klaas Ras                               2.896 ptn{nl} {nl} {nl}De prijzen zijn hiermede verdeeld, het was Klaas Ras bijna gelukt om Razende Roellie van de derde plaats te verdringen. Feit is wel, als je het tourspel goed start in de eerste week, dat je goed kan handhaven boven in. Auke  Johannes is tweede geworden een puike prestatie van dit jeugdlid, Arnold was af en toe behoorlijk zenuwachtig. Arnold Boogerd is uiteindelijk eerste geworden, hij stond de hele tijd bij de eerste drie, de eerste twee weken was het stuivertje wisselen om de eerste plek, maar de derde week is Arnold constant aan de leiding geweest. Landelijk gezien werd hij 211e van de 88.000 deelnemers. {nl} {nl}Tip voor volgend jaar om nu alvast de namen te noteren van de renners die deze tour hebben gepresteerd, dan maak je meer kans in 2012. {nl} {nl}Runner up de laatste week was Eef Coenen, in begin haalde hij weinig punten, maar in de derde week elke dag meer dan 100 en ging zodoende van de 19e naar de 11e plek.{nl} {nl}Ploeg Wvurk bestond uit louter Nederlanders en Voeckler, gelukkig maar, anders was het helemaal een drama geworden. Hopelijk presteren de Nederlanders in de tour van 2012 toch beter. De vooruitzichten zijn goed, maar dat waren ze voor dit jaar ook.{nl} {nl}Positieve uitzondering was Rob Ruigh, op NL kampioenschap liet hij al een beetje van zijn kunnen zien en bekroonde zijn vorm met een 20e plaats in het eindklassement, volgend jaar richting top 10? Wie zal het zeggen. De concurrentie is groot, daar er deze tour, toch zeker 10 renners die voor de top van het klassement gingen, uitgevallen zijn of anderszins. Tel daar bij op dat dan ook nog eens Menstjov en Sastre volgend jaar hun opwachting weer zullen maken. Was je nog niet tour moe, dan kan je altijd over de tour van 2012 al voorbeschouwen. {nl} {nl}Een ieder hartelijk dank voor het meespelen in de Teletour en volgende keer gewoon weer meedoen. {nl} {nl}De prijzen heb ik de komende tijd bij me, dus als ik je tegen kom op de fiets, dan geef je maar ff een rinkel met je bel, dan weet ik genoeg. {nl} {nl}The Mo.{nl} {nl}