MTB Tocht te Kuinre

{nl}FTC Marknesse organiseert op 24 september een prachtige MTB toertocht in het 1100 ha grote Kuinderbos tussen Lemmer en Kuinre. Dit grootste bos van de regio biedt aan de rijders veel afwisseling, zo komen de rijders allerlei omstandigheden tegen die zowel de beginnende als gevorderde MTB rijder zeker zullen aanspreken. Lange rechte paden voor de marathon rijders, maar ook single tracks en een aantal klimmetjes onderweg. Tevens wordt er gereden op het NK parcours van 2007 waar Bart Brentjes zijn titel pakte.De route gaat over paden die grotendeels buiten de vaste MTB route vallen. De deelnemers van de toertocht mogen bij hoge uitzondering eenmaal per jaar tijdens deze veldrit buiten het vaste gebied fietsen. We willen alle deelnemers zeer dringend verzoeken om niet later deze route op eigen gelegenheid te gaan rijden.Er zijn twee afstanden die volledig zijn uitgepijld, 25 en 40 km met onderweg