Vakantie naar de Alpen.

Van de 12 belangstellenden hebben er acht aangegeven om samen op vakantie te gaan, drie belangstellenden vielen af, van 1 belangstellende wachten we met allen nog met smart op antwoord.{nl} {nl}De acht die tot nu toe mee gaan zijn: Klaas Molenaar, Jan Riekelt van Veen, Auke Brouwer, Albert Brouwer, Andre de Vries, Jan Ras, Rick de Graaf en Marnix Westerink. {nl} {nl}De vakantie zou doorgaan met minimaal 6 deelnemers, de vakantie gaat dus nu definitief door. Zo als je ziet is er nog plaats, heb je alsnog belangstelling dan kan je je nog aanmelden via k.mo@home.nl je kan hier eventueel ook vragen naar toe mailen. {nl} {nl}Voor de vakantiegangers is er een info avondje belegd op 15 mei aanvang 20:00uur, exacte locatie volgt nog. Hier zullen verdere details met mekaar worden uitgewerkt, zoals de kosten ook niet geheel onbelangrijk, wat en waar eten we, wie neemt wat mee, en ook wat een ieder zelf mee dient te nemen voor deze fiets vakantie. In ieder geval een goede fiets conditie. Aanraders hiervoor zijn:{nl} {nl}-         12 mei de klimtoertocht te Ede, de zwaarste toertocht van boven de grote rivieren.{nl}-         17 mei klimclassic te Limburg http://www.klimclassic.nl/home/{nl}-         18 mei Ermelose klimtocht{nl}-         19 mei Heerenveen Batavus Pro Toer tocht, geen klimwerk, maar wel goed voor de kilometers.{nl}-         26 mei Dalfsen Erben’s Vechtdaltoertocht eveneens weinig klim werk.  {nl} {nl}Ook het vervoer willen we alvast vastleggen op 15 mei, zodat we een kosten raming kunnen maken en met z’n allen de brandstof kunnen lappen. {nl} {nl}30 mei staat dan de afreis naar Frankrijk op het programma. Het belooft een drietal prachtige fietsdagen te worden. Een gedeelte staat al beschreven in het vorige stukje, dit is nog niet veranderd. Verdere info over het reisprogramma zal op de bijeenkomst worden gegeven. {nl} {nl}De deelnemers krijgen 2 a 3 dagen voor 15 mei een mail in huis, waar de bijeenkomst plaats zal vinden.{nl} {nl}Tot zover en natuurlijk mag je altijd vragen stellen. {nl} {nl} {nl} {nl}De Toer Cie. {nl}