Tourspel….

De honderdste tour staat op punt van beginnen, grote vraag wie gaat hem winnen, of wie gaat de meeste sprints winnen of wie gaat er voor de bolletjes trui. En zullen de tijdrijders hun kans gaan grijpen om zich in de kijker te tijden. Voor deze tour zijn er eigenlijk twee topfavorieten, 4 renners die bij hun in de buurt kunnen blijven en nog een stuk of tien die denken dat ze op het podium kunnen eindigen. Nu kent dit podium slechts drie treetjes, dus van de 16 zullen er een paar af moeten vallen. Wie de tour een beetje kent, weet dat er al na een paar dagen koers, renners door het ijs zakken, soms ligt er een valpartij aan ten grondslag, materiaal pech kan natuurlijk ook of zit het fysiek niet helemaal in orde. En ben je eenmaal aangeschoten wild, krijg je ook nog elke dag hordes journalisten achter je aan, dat maakt de situatie er dan niet beter op. {nl} {nl}We willen met de wielervereniging Urk in een poule tegen elkaar spelen, soms moet je geluk hebben maar verstand van zaken doet ook wat. Laten we het op houden, 50% geluk 50% wetenschap. Natuurlijk als je de tour intensief volgt zul je meer kans maken, of je kan  bewijzen dat geluk geen factor is.{nl} {nl}Punten behaal je door een vast team samen te stellen en daarnaast per dag een top 3 op te geven. Lees hierover goed de spelregels door. Tevens kun je VIP worden voor een kleine vergoeding. Je kan dan een 10e renner selecteren in je team en je team wordt tevens onzichtbaar voor je tegenstander. {nl} {nl}Als je mee wilt doen, dan kun je deze link volgen: {nl} {nl}https://tourspel.telesport.nl/swf/?leaguetoken=6de83a0d23e9196a84cb183a687a3e8d# {nl} {nl}Eventueel ff kopiereen en plakken in je browserbalk. Onze poule naam is wvurk, je zal een eigen inlog account moeten maken om mee te kunnen doen. Dit gaat heel makkelijk. Je hoeft tenminste geen overtollige info te verstrekken.{nl} {nl}Prijzen kun je ook winnen, zo zijn er dag prijzen en prijzen voor het eindklassement, met een totaal van nu al 27.250 deelnemers zal dit geen makkelijke opgave worden. Het zou mooi zijn als er eens iemand van ons aan de haal ging met een prijs.{nl} {nl}Mocht je vragen hebben stel ze dan gerust eventueel op het gastenboek, we zullen deze dan proberen te beantwoorden. Let op er zijn nog 5 dagen voordat de eerste etappe wordt verreden. {nl} {nl}Tot slot veel speel plezier en natuurlijk veel kijk plezier toegewenst.{nl} {nl} {nl} {nl}Klaas Molenaar {nl}