Fietsvakantie 2014

Het is natuurlijk nog heel ver weg, maar de TC is toch al aan het nadenken over een mogelijke invulling van de fietsvakantie volgend voorjaar. Omdat we met veel agenda's rekening moeten houden leek het ons goed om nu al met een voorstel te komen. Dit is nog maar een voorstel dat we eerst willen peilen bij de leden en andere liefhebbers.{nl}We hadden gedacht de week van 19 Mei (week 21) te gaan. Ook omdat de zomervakantie weer vrij vroeg valt in onze regio. Als je na pinksteren zou gaan zit je in 2 weken voor de zomervakantie.{nl}Het idee is om een etappekoers te gaan doen.{nl}We beginnen in Millau en gaan dan via de Gorges du Tarn en de Gorges d'Ardeche naar Bedoin.{nl}Deze afstand is +/- 290 km waar we dan 3 dagen over doen. Er is onderweg veel te zien, het is een schitterend gebied. Er zitten geen hoge beklimmingen in, tot zo'n 1400 meter aan toe. Maar er is  geen km vlak. We overnachten en eten iedere avond in een ander hotel.{nl}Daarvoor zou het wel mooi zijn als we een bus hebben die onze spullen mee kan nemen en die als volgauto fungeert.{nl}De slotdag (vrijdag) gaan we de Mont Ventoux beklimmen. Dat valt qua kms wel mee, maar het behoeft geen nadere uitleg dat het een pittig verhaal zal worden.{nl}Na deze beklimming keren we terug bij ons hotel en worden we teruggebracht naar Millau door de mensen die ook het hotel hier regelen.{nl}Zaterdag gaan we dan weer terug naar de Bult, wat dan natuurlijk nog maar een klein bultje is na de Ventoux!{nl}Er is nog niets bekend over de kosten. Alles moet nog uitgewerkt worden. {nl}We willen als TC allereerst peilen wat jullie van het idee vinden en hoeveel mensen er eventueel mee zouden willen.{nl}We stellen op- of aanmerkingen zeer op prijs en zien jullie reactie graag tegemoet.{nl} {nl}DE TC