ATB Weekend

{nl}Tijdens de jaarwisseling hebben we spontaan een ATB-weekend in Limburg bedacht. Het is de bedoeling om het laatste weekend van maart as. (vr 28 en za 29 maart) met de ATB naar Zuid-Limburg te gaan. Nog niet alles is geregeld, maar het moet er ongeveer als volgt uit gaan zien:{nl}{nl}Vrijdag{nl}9:00 Vertrek{nl}12:00 Aankomst in Heijenrath, ergens wat eten (Italiaans, pasta??){nl}13:00 ATB-route Epen (25 km, 629 hm) http://www.mtbroutes.nl/index.php/route/1102/Epen De nr. 1 van mtbroutes.nl. We starten de route bij Heijenrath.{nl}15:00 ATB-route Gulpen (25km, 536hm) http://www.mtbroutes.nl/index.php/route/1103/Gulpen De nr. 13 van mtbroutes.nl{nl}17:30 aankomst Hotel Parkstad Valkenburg{nl}{nl}Wie 2 x 25 km te zwaar vindt, kan zelf een andere routevolgorde kiezen. Er komen bij Heijenrath 3 ATB-routes bij elkaar, Epen, Gulpen en Sint Geertruid. Daar zitten ook routes bij met minder hoogtemeters. De echte die-hards kunnen er nog een lusje bijpakken. Meer info: http://www.bikespot.nl/4/zuid-limburg/{nl}{nl}Bij Parkstad Hotel in Valkenburg is er de gelegenheid om de fiets schoon te spuiten en op te bergen. Daarnaast heeft het hotel een wellness met zwembad.{nl}{nl}Zaterdag{nl}8:30 Na ontbijt vertrek uit hotel{nl}9:00 Aankomst in Brunssum, ATB-route Parkstad Limburg (52 km, 614 hm) http://www.mtbroutes.nl/index.php/route/1104/Heerlen(Parkstad) de nr. 2 van mtbroutes.nl. We starten bij het bezoekerscentrum Brunssummerheide{nl}13:00 Ergens wat eten, KFC of Mac.{nl}14:00 vertrek naar Urk, rond 17:00 uur weer thuis.{nl}{nl}De Parkstad route is op te splitsen in 3 verschillende routes. Je kan er 1, 2 of alle 3 rijden. Volgens de reacties moet dit een van de meest technische routes zijn. Hoogtepunt in de route is de beklimming van de Wilhelminaberg bij Landgraaf. Een steile klim met een spectaculaire afdaling.{nl}{nl}Kosten:{nl}- Hotel (per persoon): 125,00 euro. (Inclusief fietspakket){nl}- Eten: 50,00 euro.{nl}- Vervoer: 20,00 euro{nl}{nl}Deelnemers (tot nu toe):{nl}- Rick de Graaf{nl}- Klaas Molenaar{nl}- Steven Loosman{nl}- Roelof Jonkers{nl}{nl}Maar hoe groter de groep hoe leuker het wordt natuurlijk. Wie graag ook mee wil, info bij S. Loosman (s.loosman@gmail.com).{nl} {nl}