Ronde van Vlaanderen

Beste WVU-leden,

In overleg met het bestuur zijn we bezig met een leuke sportieve uitsmijter voor dit zomerseizoen. We willen met zoveel mogelijk WVU-leden richting het Belgische wielerbedevaartsoort in Oudenaarde om daar (delen van) de Ronde van Vlaanderen te rijden. Voordat we daar echt werk van gaan maken willen we weten wie hier allemaal mee naar toe willen en welk weekeinde dan het beste is.

We willen dit in september doen, waarbij de volgende opties mogelijk zijn:

A. 12-13 september

B. 19-20 september

C. 26-27 september

De planning is om op vrijdag rond het middaguur in Oudenaarde aan te komen. We bezoeken dan eerst het RVV Belevingsmuseum. Aan het eind van de middag doen we een klein verkenningsrondje om de benen even los te rijden. 's Avonds met de hele ploeg lekker wat eten.

Hoe we de zaterdag gaan indelen (KOERS!) hangt af van de samenstelling van de groep, dus wordt nog nader bepaald. Te denken valt bijvoorbeeld aan een vroege lus (blauw = klimmen, 78km) voor degenen die er twee willen doen en vervolgens met de hele groep de rode lus (118km). Of andersom... vroeg met zijn allen, en de bikkels doen dan nog als toetje het klimrondje... alles is mogelijk. Het doel is in ieder geval dat we een flink deel als gehele groep doen, want het is een WVU-uitje!! Samen uit, samen fietsen...

 

Zaterdag na de koers (en douchen in het Centrum Ronde van Vlaanderen) gaan we pasta eten in Brasserij De Flandrien, een wielermuseum op zich. Daarna gaan we weer richting huis, waarbij we onderweg stoppen voor een diner. In de loop van de avond komen we dan weer aan op Urk.

Dus, wie heeft er belanstelling voor dit geweldige tripje met de nodige uitdagingen, zoals de Koppenberg, De Muur, Oude Kwaremont, Bosberg en Eisenberg. En de onvermijdelijke kasseienstroken...

Stuur een mail naar coupure15@gmail.com om aan te geven of je mee wil, waarin je ook aangeeft welk weekeinde je NIET kan. We willen dus niet weten welke weekeinde je voorkeur heeft, maar wanneer je gewoon absoluut niet mee kan. Op basis daarvan zullen we een definitieve datum plannen en je  nogmaals uitnodigen om je aan te melden. Die aanmelding is dan ook definitief, daarna afmelden kost wel geld, omdat ook hotels e.d. geboekt zullen worden.

UITERLIJK TOT WOENSDAG 20 AUGUSTUS REAGEREN, VIA COUPURE15@GMAIL.COM

de routes zijn o.a hier te vinden :  http://www.crvv.be/nl/317-routes/