Inloggen op de NTFU site.

Er is een mogelijkheid om als individueel lid in te loggen op de ntfu site, je kan dan je gegevens zien zoals jij staat geregistreerd. Je kan deze gegevens dan zelf ook aanpassen, denk hierbij aan een verhuizing of wijziging van mobiele nummer of mail adres. 

Je kan de gegevens van de vereniging bekijken, wie de voorzitter is of secretaris, tevens de mailadressen en telefoonnummers.

 Er is tevens een mogelijkheid om een logboek bij te houden, welke tochten je hebt gedaan en hoe je die hebt ervaren. Zo kan je zien welke tocht je evt. nog eens zou willen doen in de toekomst.

 Ook de verzekeringszaken kan je hier regelen, zo kan je de verzekering van je fiets verhogen en allerlei aanvullende diensten toevoegen, denk hierbij aan pech hulp onderweg. Ook kan je schades melden.

Altijd ff leuk om eens te checken.

Hoe log je in: ga naar de ntfu site, ga in het menu naar inloggen, met je lidnummer kan je dan een wachtwoord aanvragen. Dit wachtwoord wordt naar je mail toegestuurd, mocht niet het goede mail adres in beeld komen, mail dan ff je goede mailadres naar info@wvu.nl dan passen we het zsm voor je aan.

Tevens is er nog een overzicht te zien wie er de meeste toertocht kilometers heeft gereden, alleen scan & go wordt hierbij opgeteld. (In 2015 hebben we ook scan & go bij de Tulpenronde). Dit overzicht is meer onder het mom: adelverplicht!

Veel succes,

Klaas Molenaar

Secretaris