Club Kledij

Beste Leden,

Van enkele leden krijgen we terug koppeling, dat club tenue toch wel erg strak zit, en de eerlijkheid biedt mij te zeggen, bij mij is het niet anders. Ondanks de pasavonden, blijken de maten toch kleiner uit te vallen dan gedacht, daarom doen we een oproep aan de leden om zich te melden die eventueel een maatje groter willen. We gaan dan bekijken of we kleding door kunnen schuiven, voor de grotere maten willen we dan bij bestellen. We stellen wel een voorwaarde aan retourneren van kleding, kleding mag niet zijn gebruikt, originele verpakking nog aanwezig en kleding mag nog niet zijn gewassen.

Het omruilen is alleen voor broeken en truien bedoeld en gaat alleen door als het logistiek is te regelen. We hebben op dit moment op voorraad en kan dus meteen geruild worden.

Truien korte mouw PR.R

M                    2

L                    2

XL                  3

XXL               3

XXXL               2

XXXXL         2

Korte broeken PR.R

 L  2
 XL  2
 XXL  2
 XXXL  3

Voor de wantjes willen we ook wat betekenen echter voorraad is zeer beperkt. Wantjes:

M                    2

L                     2

XL                  2

We willen eerst inventariseren voordat we verdere stappen ondernemen, als je mee wilt doen om te ruilen stuur dan een mail naar info@wvurk.nl. We zullen dan in een spreadsheetje bijhouden wat iedereen wil en wenst. Geef dus duidelijk aan wat je wilt ruilen en naar welke maat je wilt, 1 maat groter of misschien zelfs twee maten groter. Wij gaan dan bekijken of we die verwachting waar kunnen maken, we beloven niets maar zullen onze uiterste best gaan doen. Het kan voorkomen dat als je een grotere maat wilt dat we deze moeten bestellen, besteltijd is 6 weken, dus hopen we deze net voor april binnen te krijgen. Het kan dus gebeuren dat je “oude”kledij al mag inleveren en een tijdje zult moeten wachten op vervangend clubkledij. Daarom heb je tot 14 februari de tijd om een voorkeur door te geven. Een eventuele bestelling zal 16 februari de deur uit moeten.

We willen dit kosteloos doen voor de leden, echter kunnen we niet uitsluiten dat er extra kosten gemaakt zullen worden, indien laatste geval is zullen we dit uiteraard met betrokkenen overleggen en kosten tot een minimum proberen te beperken.

Aanverwante artikelen, kunnen niet geruild worden, denk aan de mouw stukken, beenwarmers, winterjasjes, trui lange mouw e.d. gaan we ook onze best voordoen maar voor deze kledij zal het een stuk moeilijker zijn, je kan natuurlijk altijd bij bestellen, maar dan zijn de kosten, wel voor eigen rekening. Een bestelformulier hopen we zo snel mogelijk op de site te plaatsen.

Rekende op een ieders medewerking,

Met vriendelijke groet,

 

Klaas Molenaar