Terugblikken op een geslaagde tulpenronde

{nl}We  kunnen weer terugzien op een zeer geslaagde Tulpenronde 2009.Die werd verreden onder fantastische weersomstandigheden, afgezien van wat wind. Maar wind hoort in de polder. Ruim 400 deelnemers waren van start gegaan, ruim 125 vanaf Urk en bijna 300 uit Marknesse.Opvallend was dat de deelnemers uit alle delen van het land kwamen, o.a. Breda, Leimuiden, Vianen, etc. Alle deelnemers waren zeer te spreken over de organisatie, verzorging en de goed uitgepijlde route. Als organisatie hebben veel complimenten mogen ontvangen. Wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde Tulpenronde 2009 en misschien hebben wij binnen een aantal jaar ook meer dan 1000 deelnemers. Wij willen in iedergeval iedereen bedanken die zich vrijwillig ingezet heeft om deze tocht tot een succes te maken.