Omloop Flevoland

{nl} Zaterdag 6 juni, wordt de omloop Flevoland weer gereden, we willen hier als club weer aan deelnemen. Deze tocht heeft een paar voordelen, het is lekker dicht bij huis en je kan er misschien oefenen voor Limburgs Mooiste, een week later. Natuurlijk kun je geen klim meters maken maar wel je duur vermogen verhogen en je conditie verbeteren qua zithouding e.d.Afstanden: 25 / 65 / 85 / 125 / 175 km  Start locaties Almere / Zeewolde / Lelystad.Natuurlijk starten we vanuit Lelystad, en stellen voor om de 125km te gaan doen. Het is eigenlijk een beetje te lang maar 85km is net weer te kort.We willen starten om half negen, advies vertrek tijd vanuit Urk is kwart voor acht. En willen weer rond 13:00uur in Lelystad zijn. Dus rond 13:30 /14:00 uur weer terug op Urk. Dit zijn streef tijden, en kunnen nooit helemaal op voorhand precies aangehouden worden. Er kan immers altijd wat tussendoor komen, te denken valt aan een lek bandje.Als er meerdere leden zich opgeven, kunnen we misschien twee groepjes maken, een snellere en meer recreatieve groep. Dit kan alleen bij voldoende deelname. Deelnemerslijst 85km:1.    Rick de Graaf2.    Jelle Bakker3.    Andries Brands4.    Willem Visser (zwager Andries Brands)Deelnemerslijst 125km:1.    Klaas Molenaar2.    Jaap den Engelsen3.    Cees Koffeman4.    Jurie Hessel BakkerAls je zin hebt om mee te gaan, meld je dan via het gastenboek dan zullen we proberen een lijstje bij te houden. Bij 10/12 deelnemers zullen er twee groepen worden gevormd.Ook als je de 85 km wil doen, geef je dan op, want de eerste 30/40 kilometers rij je dan toch samen op. Denk nu niet, ik kijk wel even de kat uit de boom, want als er omstandigheden zijn om niet te gaan, dan houden we daar rekening mee. Denk hierbij aan het weer, het weer kunnen we pas 1 a 2 dagen voor de tijd bepalen. Een meerdaagse verwachting wijzigt continue. Dus bij ongunstige weersomstandigheden, zal hier op worden geanticipeerd, maar niet eerder dan 2 dagen voor de toertocht.