Weer een 1e plaats voor Roelof Jonkers in Zwolle.

Afgelopen dinsdag 19 mei stond de 5e wedstrijd in de zomeravondcompetitie op het programma. Deze keer werd de wedstrijd verreden op een 3,6 km lange omloop in Zwolle. Namens Wielervereniging Urk stonden Johannes v/d Wereld, Roelof Jonkers en Hein Ras aan de start. Om precies 19.00 uur werd het startschot gegeven en begon het uit 60 renners tellende peloton aan de anderhalve uur durende wedstrijd. De wedstrijd werd een behoorlijk tempo afgewerkt, diverse ontsnappingen werden op touw gezet maar slaagden niet. In de 1e en 2e tussensprint konden de mannen van WV Urk geen potten breken. Het peloton werd tijdens het verloop van de wedstrijd wel uit elkaar geslagen. Na de 2e tussensprint demarreerde Roelof Jonkers met nog 4 andere renners, waaronder