Clubtocht 5 september !!!

Zaterdag 5 september willen we als vereniging een clubtoertocht houden, deze nazomerse tocht willen we rijden in de kop van Overijssel. En is speciaal bedoeld voor de meer recreatieve leden van onze vereniging, dus laag drempelig.De afstand zal maximaal 80km bedragen en rond het midden zullen we tijdens de rustpauze een terrasje aandoen, alwaar we kunnen genieten van een koffie of frisdrank, dit zijn dan meteen de enigste kosten. Want deelname aan de clubtoertocht is gratis.Er wordt gereden met voorrijders die het tempo bepalen, deze rijden zo hard of zacht dat iedereen gemakkelijk zal kunnen volgen. Als organisatie schatten wij in dat dit zo rond de 30km gemiddeld zal liggen. Met een windje in de rug zal het hoger liggen, zit het niet allemaal mee zal het gemiddelde naar beneden worden bijgesteld.Bedoeling is om half tien met de auto te vertrekken naar Vollenhove, dan om 10:00uur starten op de fiets. Dan zal de route richting Nijenveen gaan, we hebben speciaal voor dit terrein gekozen, daar het niet al te ver van Urk afligt en toch schitterend is om daar te fietsen. We zullen dan ook Giethoorn en omstreken aandoen. Het vervoer met de auto is nodig, daar we anders al een stuk fietsend door de polder af zouden moeten leggen. We hopen rond 14:00/14:30uur weer op Urk te zijn.Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is wel zo handig, dan weet de organisatie precies hoeveel leden er mee gaan. Geef bij het aanmelden aan of je over vervoer beschikt naar Vollenhove toe, of dat je met iemand mee wilt tijden. Aanmelden kan natuurlijk via het gastenboek of via k.mo@home.nl. Deze tocht wordt georganiseerd door de Tour Commissie van de Wielervereniging Urk.Als je meegaat, vergeet dan niet de clubkleding te dragen. Samengevat: Wanneer: Zaterdag 5 september.Hoe laat vertrek: half tien met auto naar Vollenhove.Mocht het 5 september slecht weer zijn, dan wijken we uit naar zaterdag 12 september. Houdt hiervoor de site in de gaten.