Clubtocht zaterdag 1 september

Clubtocht verplaatst naar 1 september!!{nl} {nl} {nl}Eens in de zoveel tijd organiseren we als Toer Cie, een zogenaamde club tocht, zo hebben we eens een rondje rond de Loosdrechtse plassen gedaan en een keertje door de Weerribben, deze keer willen we rondje doen vanuit Koog aan de Zaan. {nl}{nl}Een uurtje rijden vanaf Urk, we willen dan de auto’s parkeren in Koog aan de Zaan, van daaruit fietsen naar de Noord Hollandse kust, en dan naar het Noorden afbuigen, de kustlijn volgen, we volgen dan de duinen tot en met Egmond aan Zee, dan richting Alkmaar om vervolgens weer naar het zuiden af te zakken. De route is in totaal 75 kilometer en halverwege willen we een koffie stop inbouwen. Dit zal naar verwachting in Castricum aan Zee zijn.{nl} {nl}Voorziene tijdschema:{nl}{nl}8:00 Met auto’s vertrek van Urk{nl}9:00 aankomst in Koog aan de Zaan{nl}9:15 met z’n allen op de fiets{nl}11:00 koffie in Castricum{nl}11:30 weer op de fiets{nl}13:15 terug in Koog aan de Zaan{nl}13:30 richting Urk{nl}14:30 weer op Urk{nl}{nl}Daar we met een grote groep willen afreizen en dus het voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk willen maken, zal de snelheid van fietsen tussen de 28 en 30 km per uur liggen. Deze zal bewaakt worden door een aantal voorfietsers. {nl}{nl}Wie kunnen er mee, iedereen die lid is van de Wieler Vereniging Urk natuurlijk, daarbij dient natuurlijk wel de aanbeveling dat je het tempo redelijkerwijs kunt volgen. Tevens staat het vrij, om voor niet leden om mee te gaan, tis een mooie gelegenheid om eens kennis te maken om te fietsen buiten Urk. {nl}{nl}Kosten: de koffie in Castricum is voor eigen rekening en de vervoerskosten zal je met je chauffeur en overige inzittenden moeten delen. {nl}{nl}Het is wel noodzakelijk om je aan te melden voor deze tocht, zodat wij als Toer Cie weten hoeveel deelnemers er aan deze clubtocht zijn. Geef bij je aanmelding ook aan, of je over vervoer beschikt en eventueel meerdere deelnemers mee kunt nemen. Beschik je niet over eigen vervoer, dan kan je je natuurlijk gewoon aanmelden, we trachten je dan bij iemand in de auto te plaatsen. Aanmelden kan via gastenboek of via de mail: k.mo@home.nl{nl}{nl}Aanmelden kan tot en met donderdag 30 augustus, indeling auto’s verschijnt dan 31 augustus  op de site en waar we met de auto’s verzamelen voor vertrek.{nl}{nl}Mochten er vragen zijn dan vernemen we die graag.{nl}{nl}Lijst met Deelnemers tot nu toe: {nl}{nl}{nl}{nl}Rick de Graaf{nl}{nl}Leendert Visser{nl}{nl}Jan Riekelt van Veen{nl}{nl}Johannes Molenaar{nl}{nl}Klaas Molenaar{nl}{nl}Johan van de Berg{nl}{nl}Jan van de Berg {nl}{nl}Jurrie Hessel Bakker{nl}{nl}Jan Baarssen{nl}{nl}Arnod Boogerd{nl}{nl}Gerrit Buis (o.v.){nl}{nl}{nl}Auto indeling komt er vrijdag 31 augustus rond 13:00uur op te staan, tevens dan ook verzamelplaats waar we zaterdagochtend vanaf Urk vertrekken. En parkeerplaats in Koog aan de Zaan, waar we de auto's neerzetten en waar we de fietsen gaan gebruiken.  {nl}{nl}{nl}{nl}{nl}{nl}{nl}De Toer Cie.