Fiets 4 Daagse

Ja we krijgen dit jaar nog een heuse fietsvierdaagse op Urk, terug van weggeweest, want de laatste jaren is er geen fiets vierdaagse meer geweest. De fietsvierdaagse is terug gekomen door een samenwerking van stichting Buurtwerk en enkele leden van de Wielervereniging Urk. De vierdaagse zal worden gehouden in de week van 24 tm 28 september, de bedoeling is om natuurlijk 4 dagen achter elkaar te fietsen. Dit kan van dinsdag tot en met vrijdag, maar er is altijd wel een dag dat je niet kan, die route mag je vooraf fietsen op de maandag. {nl} {nl}Deze fietsvierdaagse zal 1 afstand kennen, de routes zijn rondom Urk uitgezet en hebben een afstand tussen de 18 en 22 kilometer. {nl} {nl}Inschrijven kan op vrijdag en zaterdag 21 en 22 september, bij stichting buurtwerk gevestigd aan de Richel. Tevens kan nog worden ingeschreven op maandag en dinsdag avond, maar wil je lekker vlot starten, dan kan je dus beter gebruik maken van de voorinschrijving. {nl} {nl}Inschrijven:{nl} {nl}Vrijdag 21 september  van 19:00uur tot 20:00uur{nl}Zaterdag 22 september van 17:00uur tot 19:00uur{nl} {nl}Starten kan van 18:00 tot ongeveer 18:30uur, daar het deze week al vroeg donker wordt. {nl} {nl}Nu weten we dat onze leden iets langere afstanden gewend zijn dan 20km, maar misschien is het leuk om eens met je kinderen, pa en ma, familie of vrienden e.d. een rondje te doen. {nl} {nl}Natuurlijk is het weersafhankelijk evenement we hopen dan ook dat het mooi weer wordt. {nl} {nl}Zodra er meer info beschikbaar is, zullen we dat op deze site kenbaar maken. {nl} {nl}Natuurlijk zoeken we hier ook nog vrijwilligers voor, kan of wil je niet  4 dagen fietsen maar wil je wel een dagje (of 2) helpen. Dan kan dat we zoeken voor elke avond nog een paar vrijwilligers, te bedenken valt, de controle post bemannen, de route ff nafietsen, als soort bezemwagen, iemand die vragen van deelnemers kan beantwoorden e.d. {nl} {nl} {nl} {nl}Voor 2013 komt de fiets vierdaagse natuurlijk terug, alleen hopen we hem dan in de maanden mei of juni op de agenda te krijgen en eventueel een wat langere afstand als daar vraag naar is.