Mei maand = Opstap maand

Het wielerseizoen van de Wvurk, komt met het mooie weer in aantocht in een stroomversnelling, er wordt al een maand volop getraind voor een fiets vakantie in Italië, en ook voor de maand juni staan er diverse toertochten en activiteiten op de agenda. Omdat het mooie weer in aantocht is, is de mei maand altijd de opstap maand voor nieuwe leden en aspirant leden, iedereen die eens mee wil fietsen, staat vrij om eens langs te komen. Er wordt altijd gestart bij de Rots aan de Urkerweg op dinsdagavond om 19:00uur. Dames starten op donderdagavond ook hier kunnen nieuwelingen zich melden, echter deze starten wel wat vroeger, om18:30uur. Voor de zaterdag staat er altijd wel een wat langere tocht vanaf Urk of wordt er een toertocht buiten Urk verreden.

 

Verzamelen op de vaste afspreek plek: de Rots, Urkerweg 64.

 

  • Dinsdag starten 19:00 uur
  • Donderdag starten 18:30 uur D (ames) groep.
  • Zaterdag altijd een langere tocht vanaf Urk of een NTFU toertocht ergens in den lande.

IMG-20160419-WA0014Fietsen door de polder met 22 man, tussen schokkerhaven en Ramspolbrug.

De D(ames) groep onderweg.

 Op 8 juli wil een aantal leden aan een tocht deelnemen, om op 1 dag alle 12 provinciën aan te doen. Gestart wordt er bij Lent, nabij Nijmegen en de finish ligt in Leek, op twee derde van de tocht zullen ze Urk op een haar na passeren. Voor deze tocht dienen de leden in ieder geval veel trainingskilometers te maken.

Meer info op wvurk.nl en voor vragen kan men mailen naar: info@wvurk.nl.